Onze opdrachtgevers zijn advocatenkantoren, het (inter)nationale bedrijfsleven, notariskantoren, advieskantoren en financiële dienstverleners.

JIJ

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in vast dienstverband of ben je als zelfstandige op zoek naar een nieuwe, uitdagende opdracht? Heb je behoefte aan een algemene kennismaking om jouw ambities te bespreken of wil je meer inzicht verkrijgen in de huidige arbeidsmarktontwikkelingen? Wij gaan graag met je in gesprek.

WIJ

Wat je van ons mag verwachten is een professionele, betrokken benadering waarbij jij centraal staat en gehoord wordt. We zijn discreet, kunnen snel schakelen waar nodig en hanteren een no-nonsense aanpak. In een intakegesprek bespreken wij jouw cv en ambities, en denken we graag proactief mee over een voor jou passende en interessante volgende uitdaging, al dan niet uit verrassende hoek! Dankzij onze up-to-date kennis van de arbeidsmarkt en uitgebreide netwerk, zijn wij in staat snel tot de kern te komen en jou te adviseren over je positie en mogelijkheden op de arbeidsmarkt en het verdere verloop van jouw carrière.

Upload CV

Staat er nog geen passende vacature voor je bij, maar ben je wel benieuwd wat Vialegis voor je kan betekenen? Upload hieronder dan je CV, dan nemen we graag contact met jou op. Uiteraard gaan wij discreet om met jouw CV en aanmelding.

Upload CV

Nieuwsbrief

Heb je interesse in de laatste updates van Vialegis over ontwikkelingen in de arbeidsmarkt? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

"*" geeft vereiste velden aan

Geen titel*