PREMIUM NICHE RECRUITMENT

Kandidaten

Onze opdrachtgevers zijn advocatenkantoren, het midden- en hoog segment van het (inter)nationale bedrijfsleven, notariskantoren, advieskantoren en banken.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in vast dienstverband of ben je zelfstandige en op zoek naar een nieuwe uitdagende opdracht dan wel geïnteresseerd in een algemene kennismaking om jouw ambities te bespreken of inzichten te verkrijgen in de huidige marktontwikkelingen? Wij staan je graag te woord!

Wat je van ons mag verwachten:

Een professionele, betrokken benadering waarbij jij centraal staat en gehoord wordt. We zijn discreet, kunnen snel schakelen waar nodig en hanteren een no-nonsense aanpak. In een intakegesprek bespreken wij jouw cv en ambities, en denken we graag proactief mee over een voor jou passende en interessante volgende uitdaging, al dan niet uit verrassende hoek! Dankzij onze up-to-date kennis van de arbeidsmarkt en uitgebreide netwerk, zijn wij in staat snel tot de kern te komen en te adviseren over jouw positie en mogelijkheden op de arbeidsmarkt en het verdere verloop van jouw carrière.

Neem contact op via:
T: 088 – 170 1470
E: info@vialegis.nl

Of upload direct je CV via onze website en we nemen contact met jou op!

"*" geeft vereiste velden aan

Geen titel
Geen titel*