PREMIUM NICHE RECRUITMENT

Opdrachtgevers

Voor onze opdrachtgevers zijn wij een betrouwbare en efficiënte partner bij de werving & selectie of invulling van tijdelijke capaciteitsvraagstukken. Onze werkwijze kenmerkt zich door een persoonlijke aanpak, de duidelijke structuur in onze processen en de helderheid in onze communicatie.

Bij de intake bespreken we de wervingsbehoefte, organisatiecultuur en het profiel van de ideale kandidaat. Hierna weet je precies wat van je van ons kunt verwachten en op welke termijn. Onze vakkundige consultants zijn toegewijd en gaan grondig en resultaatgericht te werk. Daarnaast zijn we flexibel en indien nodig in staat om op strategisch niveau mee te denken. We leveren graag creatieve input om tot de beste match te komen. Daarbij beperken we ons niet tot het actief zoekende segment op de arbeidsmarkt, maar ook tot de niet actief zoekende talenten.

Ben je ter uitbreiding van het team of vervanging van een teamlid op zoek naar een legal counsel, advocaat, fiscalist of compliance professional? Of wil jouw organisatie specifieke kennis in huis halen? Vialegis helpt je graag verder bij het vinden van de juiste kandidaat, of het nu een vaste of interim positie betreft!

Wij bedienen een grote diversiteit aan opdrachtgevers. Wij bedienen o.a. het bedrijfsleven – waaronder start-ups, het MKB, multinationals en beursgenoteerde ondernemingen – en (inter)nationale advocatenkantoren en advieskantoren.

Contact

Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek en om de mogelijkheden te bespreken. Wil je liever gebeld worden? Vul dan ons contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

"*" geeft vereiste velden aan

Geen titel
Geen titel*