PREMIUM NICHE RECRUITMENT

Voor onze opdrachtgevers zijn wij een betrouwbare en effici├źnte partner bij zowel de werving en selectie als de invulling van tijdelijke capaciteitsvraagstukken op het gebied van Legal, Tax en Compliance.

Onze werkwijze

Kenmerkend voor onze werkwijze is een persoonlijke aanpak, een duidelijke structuur in onze processen en helderheid in onze communicatie.

Bij de intake bespreken we de wervingsbehoefte, jullie propositie, de organisatiecultuur en het profiel van de ideale kandidaat. Hierna weet je precies wat van je van ons kunt verwachten en op welke termijn. Onze vakkundige consultants zijn toegewijd en gaan grondig en resultaatgericht te werk. Daarnaast zijn we flexibel en indien nodig in staat om op strategisch niveau mee te denken. We leveren graag creatieve input om tot de beste match te komen. Daarbij beperken we ons niet tot het actief zoekende segment op de arbeidsmarkt, maar richten we ons ook op de niet actief zoekende talenten.

Onze expertise

Ben je ter uitbreiding van het team of vervanging van een teamlid op zoek naar een legal counsel, advocaat, fiscalist of compliance professional? Of wil jouw organisatie specifieke kennis in huis halen? Vialegis helpt je graag verder bij het vinden van de juiste kandidaat, of het nu een vaste of interim positie betreft!

Contact

Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek en om de mogelijkheden te bespreken. Wil je liever gebeld worden? Vul dan ons contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

"*" geeft vereiste velden aan

Geen titel
Geen titel*