PREMIUM NICHE RECRUITMENT

Over Vialegis

Vialegis is gespecialiseerd in bemiddeling van Legal, Tax & Compliance talent, voor permanente en tijdelijke posities, binnen een breed scala aan sectoren.

Het is onze prioriteit duurzame relaties op te bouwen met opdrachtgever en kandidaat. Door onze doortastende en proactieve aanpak verkrijgen wij de juiste inzichten in de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt en kunnen wij dankzij ons uitgebreide netwerk vraag en aanbod op efficiënte wijze bij elkaar brengen.

Onze consultants zijn allen juridisch geschoold en beschikken over ervaring als advocaat of jurist. Dit maakt hen een goede sparringpartner voor zowel de opdrachtgever als de kandidaat. Het stelt hen in staat zich goed te verplaatsen in de belevingswereld van de kandidaat enerzijds en een goede analyse te maken van de behoefte van de opdrachtgever anderzijds.

Vialegis, jouw partner

Vialegis is ook aanwezig in enkele andere Europese landen. Momenteel hebben we kantoren in België, Luxemburg, Spanje (Madrid en Barcelona) en Duitsland (Frankfurt, Keulen, München en Düsseldorf).

We timmeren volop verder aan onze Europese expansie, met de uitbouw van lokale kantoren en/of door samen te werken met betrouwbare partners. Overigens behandelen we regelmatig zoekopdrachten in andere landen waar we (nog) geen eigen kantoor hebben.