Martijn Jasper

Martijn Jasper legt zich als Director binnen Vialegis met name toe op de bemiddeling van juristen, advocaten en notarissen, variërend van medior en senior posities tot eindverantwoordelijke in-house posities en partnerposities.

Martijn krijgt energie van het verbinden van mensen en het functioneren als sparringpartner voor kandidaten bij het maken van de juiste carrièrebeslissingen. Door oprecht en goed te luisteren en actief mee te denken, is Martijn voor kandidaten en opdrachtgevers van toegevoegde waarde. Zijn eigen juridische achtergrond in de advocatuur én het internationale bedrijfsleven helpen hem om zich goed in zijn kandidaten en opdrachtgevers te kunnen verplaatsen.

Voordat Martijn de overstap maakte naar de werving en selectie van juristen, is Martijn circa 9 jaar als advocaat werkzaam geweest op het gebied van het brede ondernemingsrecht, vastgoedrecht en was hij actief als curator in faillissementen.

Martijn is vervolgens enkele jaren werkzaam geweest als Senior Legal Counsel en Head Legal a.i. bij de Nederlandse vestiging van HP, één van de grootste Amerikaanse technologiebedrijven. Martijn heeft in 2017 het roer omgegooid, omdat hij uiteindelijk meer interesse heeft in mensen en business dan in het recht. Voor zijn overstap naar Vialegis is Martijn ruim 5,5 jaar als consultant werkzaam geweest bij een ander gerenommeerd werving en selectiebureau op het gebied van Legal, Tax en Compliance.

Kenmerkend voor Martijn zijn zijn oprechte interesse en betrokkenheid, zorgvuldigheid, zijn oog voor kwaliteit en zijn informele omgang met kandidaten en opdrachtgevers.